Kura suņu šķirne ir piemērota jūsu zodiaka zīmei

Katra cilvēka zodiaka zīme var sniegt priekšstatu par viņa personību un rakstura iezīmēm. Ja plānojat ņemt suni, tad jūsu zodiaka zīmes apsvēršana var palīdzēt jums izvēlēties sev piemērotāko šķirni.

Auns (21. marts – 20. aprīlis): amerikāņu Stafordšīras terjers

Cilvēki, kas dzimuši zem Auna zīmes, ir pazīstami ar savām līdera īpašībām, enerģiju un pārliecību. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir amerikāņu Stafordšīras terjers. Šai šķirnei ir augsta enerģija, un tai patīk spēlēties un būt redzamai, tāpat kā Auniem.

Vērsis (21. aprīlis – 21. maijs): buldogs

Cilvēki, kas dzimuši zem Vērša zīmes, novērtē komfortu un mājīgumu. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir buldogs. Šī ir draudzīga suņu šķirne, kas dod priekšroku klusai dzīvei un mīl komfortu.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs): Šeltijs

Dvīņu zīmē dzimušajiem patīk jaunas iepazīšanās un komunikācija. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir Šeltijs. Šī suņu šķirne ir sabiedriska un viegli apmācāma, ļaujot tai ātri saprasties ar citiem cilvēkiem un suņiem.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs): Jorkšīras terjers

Cilvēki, kas dzimuši zem Vēža zīmes, mīl mājīgumu un komfortu. Pareizā suņu šķirne šai zodiaka zīmei ir Jorkšīras terjers. Šīs šķirnes suņi ir draudzīgi un pieķērušies savam saimniekam, priecēs ar savu kompāniju mājās.

Lauva (23. jūlijs – 23. augusts): labradoru retrīvers

Cilvēki, kas dzimuši Lauvas zīmē, ir pazīstami ar savu drosmi un pašapziņu. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir labradora retrīvers. Šī suņu šķirne ir draudzīga un mīl būt uzmanības centrā, tāpat kā Lauvas cilvēki.

Jaunava (24. augusts – 22. septembris): Čivava

Cilvēki, kas dzimuši Jaunavas zīmē, ir pazīstami kā precīzi un organizēti. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir čivava.

Lasi vēl: Ar lielu ātrumu pērciet loterijas biļeti: Globa ir izcēlusi zīmi, kas februārī sasniegs lielo džekpotu

Šīs šķirnes suņi palīdz saimniekam uzturēt kārtību mājā un viegli pielāgojas dažādiem apstākļiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment